Grafruiming

Grafruimen

Bent u op zoek naar grafruiming voor een begraafplaats? Omko zorgt al er jaren voor dat grafruimen op een respectvolle en zorgzame manier gebeurt. Zowel grafdelven en grafruiming verzorgen we tot in de puntjes. Alhoewel het misschien enigszins naar klinkt, verzekeren we u dat grafruimen door ons op een bijzonder nette en fatsoenlijke manier gebeurt. Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in grafruiming of als u nog vragen heeft.

Wat zeggen onze klanten?

August van ZonAugust van Zon
11:19 09 Mar 21
UGNA CoevordenUGNA Coevorden
19:52 23 Jul 18
Hans NiksHans Niks
11:45 11 Jun 18
Harrie VeldkampHarrie Veldkamp
06:19 26 Dec 16
js_loader

Wanneer grafruiming?

Bij grafruimen wordt het graf van een overleden persoon leeggehaald. Hierbij worden de stoffelijke resten van de overleden persoon en het grafmonument verwijderd. Grafruiming vindt plaats wanneer de grafrechten verlopen. De grafrechten verlopen als de nabestaanden afstand doen van het graf, als de huurperiode voorbij is of als een begraafplaats sluit. Is er bij u sprake van één van deze situaties? Dan staan wij klaar met de juiste personen en middelen voor grafruiming.

Omko is uw betrouwbare partner

Als het aankomt op grafruiming is Omko uw betrouwbare partner. Als een graf geruimd moet worden, gaan we altijd op een nette en respectvolle manier te werk. Na het grafruimen zijn er verschillende mogelijkheden voor een eventuele nieuwe bestemming voor de stoffelijke resten van een overleden persoon. Denk hierbij aan cremeren of plaatsing in een knekelkelder. Is er sprake van interesse in een knekelkelder? Deze leveren wij ook in diverse afmetingen.

Voordelen

Kies voor grafruiming door onze specialisten en u weet zeker dat het grafruimen op een respectvolle en efficiënte manier gebeurt. We houden altijd rekening met wensen van nabestaanden. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van deze voordelen:

  • Jarenlange ervaring met grafruiming
  • Alles in eigen beheer
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Hoge klanttevredenheid

Contact

Is er binnenkort grafruiming nodig op een begraafplaats? Dient het grafruimen plaats te vinden op een fatsoenlijke en respectvolle manier, in lijn met wensen van nabestaanden? Omko staat klaar om aan al deze wensen te voldoen. Heeft u vragen over grafruimen of wilt u een offerte aanvragen voor grafruiming? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0524 – 516874 U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Vermeld hierbij a.u.b. duidelijk waar u meer informatie over wilt. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.